Lämmitys

Lämmitys Uusimaa – T. A. T. Company Oy

Lämmitys ja siihen liittyvät ratkaisut ovat osa T. A. T. Companyn parasta osaamista.  Teemme ilmalämpö­pumppujen myyntiä, asennusta ja huoltoa avaimet käteen periaatteella. Lisäksi teemme laadukkaat lattialämmitys­ratkaisut esimerkiksi pesu- ja kylpyhuoneisiin.

Laadukkaat ilmalämpö­pumput

Olemme erikoistuneet Hitachi Premium ja Panasonicin ilmalämpö­pumppujen myyntiin, laite­asennuksiin ja huoltoihin, mutta asennamme ja huollamme myös muita laitteita. Ilmalämpö­pumpun avulla voi säädellä huoneilman lämpötilan sopivaksi ja lisäksi säästää rahaa vähäisemmällä energian­kulutuksella. Ammattilaisten asentamana voit varmistua laitteiden toimivuudesta ja turvallisuudesta.

Raikas ilmastointi

Ammat­titaitoiset asentajamme osaavat suositella oikeanlaiset laitteet erilaisiin tiloihin, tällöin saat tehokkaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Asennamme kaikki alle kolmen kiloa kylmäainetta sisältävät ilmalämpö­pumput. Ilmalämpö­pumpun asennuksella voidaan varmistaa raikas ilma kotiin, toimistoon, mökille tai autotalliin. Kun tarvitset lattia­lämmitystä tai ilmalämpö­pumppua Uudellamaalla tai pääkaupunki­seudulla, ota meihin yhteyttä