Valaistus

Valaistukset Uudella­maalla tekee T. A. T. Company Oy

Kaipaatko tyylikästä valaistusta uuteen taloon tai vanhojen valojen uusimista nykyaikaisiin led-valoihin? Valaistukset Uudellamaalla ja pääkaupunki­seudulla tekee T. A. T. Company Oy!

Kokonais­valtainen valaistus­palvelu

T. A. T. Company tarjoaa valaistus­palvelua avaimet käteen periaatteella. Saat meiltä valaistus­suunnittelun, valaistus­asennukset sekä huollot. Uudenlaisilla valaistus­ratkaisuilla voidaan lisätä työturvallisuutta ja varmistaa tarvittava valaistus kaikkiin tiloihin, oli kyse sitten liiketiloista tai asuin­huoneistosta. Toteutamme myös pihojen ja puistojen valaisin­asennukset kokonais­valtaisesti, aina kaivuutöistä lähtien.

Kokeneet ammat­tilaisemme osaavat suositella oikeanlaiset valaistus­ratkaisut jokaiseen kohteeseen ja asennukset tehdään huolellisesti jokaisella kerralla. Oikein asennettuna virtaa kulkee tarpeeksi, valot ja yhteydet toimivat pitkäkestoisesti ja tiloissa voi oleskella turvallisesti. Teemme asennustöitä yli 10 vuoden kokemuksella ja saat meiltä kaikki palvelut avaimet käteen periaatteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu referensseihimme!