Etsinnässä saneerauksen ammattilainen?

Toteutamme korjausrakentamista mm. Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa

Kun laaja saneeraus on tarpeen, pyydä meidät avuksi!

T. A. T. Company toteuttaa korjausrakentamista avaimet käteen -palveluna. Saat meiltä kaiken tarvittavan aina suunnittelusta toteutukseen. Meiltä löytyy laaja-alaista kokemusta mitä erilaisimmasta kohteista, olipa kyseessä omakotitalo, liiketila tai taloyhtiö. Ammat­titaitoiset asentajamme osaavat suositella oikeanlaiset rakenneratkaisut ja laitteet tiloihisi, vastaten täydellisesti tarpeitasi. Toteutamme korjausrakentamista niin urakointina kuin tuntityönä projektista riippuen.

LVIS-työt ja pintaremontit kaikki samasta paikkaa

Koko rakennuksen kattava korjausrakentaminen aina lämmitysratkaisuista käyttöveteen, viemäröintiin ja erilaisiin pintaremontteihin ovat erikoisalaamme. Meiltä saat myös kattavat sähkösaneeraukset ja valaistusratkaisut kaikkiin tiloihin, niin sisälle kuin ulos. Olethan meihin yhteydessä, kun toiveena on nykyaikaista taloautomaatiota hyödyntävä valaistus tai muu toteutus. Toteutamme energiatehokkaat ratkaisut kohteeseesi. Katso tarkemmin myös huoneistoremontit.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt 

Kokeneet ammat­tilaisemme toteuttavat korjausrakentamisen kustannustehokkaasti ja hyvää rakennustapaa noudattaen. Käytössämme on nykyaikainen kalusto ja hyödynnämme korkealaatuiset materiaalit, joiden avulla voimme toteuttaa kestäviä, pitkän elinkaaren kohteita. Kattavan ammattitaitomme myötä voimme luoda kustannustehokkaita ratkaisuja olipa kyseessä sitten omakotitalo, taloyhtiö, toimitila tai julkinen rakennus.