Kaikki suunnittelusta, asennukseen ja huoltoon

Meiltä sähkötyöt mm. alueelle Helsinki, Espoo ja Vantaa

Sähkötyöt Uudenmaan alueella toteuttaa T. A. T. Company Oy. Palveluihimme kuuluvat kaikki sähkötyöt ja kylmälaite­asennukset kotiin, liikekiin­teistöihin, uudis­rakennuksiin, saneeraus­kohteisiin ja ulkotiloihin. Yrityksesi tiloissa uudenlaisilla valaistus­ratkaisuilla voidaan lisätä työturvallisuutta ja varmistaa tarvittava valaistus kaikkiin tiloihin. Hyvä valaistus turvaa kulun ja tekee työskentelystä mielekkäämpää. Asuinhuoneistoissa valaistus on tärkeä osa asumisviihtyvyyttä, joten siihen kannattaa panostaa. Toteutamme myös pihojen ja puistojen valaisin­asennukset kokonais­valtaisesti, aina kaivuutöistä lähtien. Teemme kaikki sähkötyöt vankalla kokemuksella uusimpia ratkaisuja hyödyntäen ja hyväksi havaittujen käytäntöjen mukaan.

Teemme sekä laajoja sähköurakointeja kuin tuntityönä tehtäviä pienimuotoisempia projekteja.

Kaikki sähkötyöt ja -palvelut

Tarjoamme avaimet käteen -palvelua kaikissa sähkötöissämme. Teemme kaiken aina sähkö­suunnittelusta asennuksiin ja vikojen korjauksiin. Olemme toteuttaneet lukuisia sähkötöitä uudis- ja saneeraus­kohteissa.  

  • sähkö­suunnittelu
  • sähköasennus
  • sähkö­saneeraus
  • sähköurakointi
  • sähkövikojen korjaus
  • sähköhuollot

Pitkä kokemus sähkötöistä

T. A. T. Company tarjoaa kokeneet ammattilaiset avuksesi kaikkiin kodin ja liiketilojen sähkötöihin. Me teemme asennukset yli kymmenen vuoden kokemuksella. Oikein asennettuna virtaa kulkee tarpeeksi, valot ja yhteydet toimivat pitkä­kestoisesti ja tiloissa voi oleskella turvallisesti. Olemme aina ajan hermolla ja tarjoamme parhaat ratkaisut tilojesi sähkö-, valaistus- tai lämpö­asennuksiin.