Rakennuspalveluja lattiasta kattoon

Rakennus­palvelut Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa – meiltä löydät tekijät!

Meiltä saat remontti- ja rakennus­palvelut laidasta laitaan – luotettavasti ja sovittuja aikatauluja kunnioittaen. Kysy rohkeasti tarjousta ja pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille kohteeseesi. Asiointi kanssamme on sujuvaa ja kattavan kokemuksemme myötä voimme toteuttaa kohteesi avaimet käteen -palveluna. Projektin kokonais­valtainen suunnittelu heti alusta alkaen yhdessä johtaa parhaaseen loppu­tulokseen. Rakennuspalvelumme T. A. T. Company palvelee laajasti Uudenmaan alueella, kuten Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoitus saman tien! 

Entä kustannukset?

Jokainen kohde on uniikki, siksi tulemme mielellämme kartoittamaan toiveesi. Meiltä saat toteutuksia niin urakointina kuin tuntityönä. Kysy lisää!

Ratkaisujamme uudis- ja saneerauskohteisiin:

  • lattiatyöt
  • sisäseinät ja -katot
  • maalaus- ja tasoitetyöt
  • tapetoinnit
  • märkätilat
  • keittiöasennukset ja -remontit
  • terassit
  • sähkötyöt
  • maan­rakennustyöt

Toimitilatoteutukset ja muutostyöt

Onko yrityksesi muuttamassa uuteen osoitteeseen, tai kaipaavatko nykyiset tilat pientä päivitystä? Toteutamme viimeistelytyöt uudisrakennuksille ja toimitilamuutokset saneerauskohteisiin.

Koko huoneisto kuntoon pintaremontilla

Meiltä saat ratkaisut tiettyyn tilaan, kuten keittiöön tai kylpyhuoneeseen, mutta toteutamme tarvittaessa myös laajempia kokonaisuuksia huoneistoremontin merkeissä. Pyydä tarjous huoneistoremontista saman tien! Tutustu lisää huoneistoremonttiin »

Keittiöasennukset ja -remontit

Onko toiveenasi moderni ja pelkistetty keittiö vai hieman persoonallisempi toteutus. Meiltä saat toiveesi mukaiset keittiöt niin uudisrakennukseen kuin saneerauskohteeseen. Autamme mielellämme myös keittiösuunnittelussa. Olethan meihin hyvissä ajoin yhteydessä ennen projektisi alkua, sillä meiltä saat tarvittaessa koko paketin aina sähkö- ja valaistussuunnittelua myöten.

Kylpyhuoneremontit ja muut märkätilaremontit

Yrityksellämme on märkätilasertifikaatti. Se tarkoittaa, että märkätilaremonttisi toteutetaan kestävästi siten, että toteutukseen ei tarvitse jälkeenpäin palata ikävissä merkeissä. Korkealaatuisesti toteutettu märkätilaremontti on hyvä investointi, ja toimestamme tehdyt ratkaisut sellaisia, että ne ovat kaikilta osa-alueiltaan turvallisia. Osaamattomasti tehty kylpyhuone- tai saunaremontti nostaa kustannuksia tulevaisuudessa, joten ammattilaisiin kannattaa hieman panostaa.

Lattialämmitys lisää asumisviihtyvyyttä

Lämmitys ja siihen liittyvät ratkaisut ovat keskeistä osaamistamme. Toteutamme lattialämmitys­ratkaisuja esimerkiksi pesu- ja kylpyhuoneisiin. Asentamamme lattialämmitys pääsee oikeuksiinsa ja toimii mahdollisimman energiatehokkaasti. Kun tarvitset lattia­lämmitystä, joka hyödyntää viimeisintä talotekniikkaa ja on mahdollisimman energiatehokas, olethan yhteydessä!

Tasoite- ja maalaustyöt kaikille pinnoille

Maalauspalvelumme toteuttaa näyttävät ja kestävät pinnat niin sisälle kuin julkisivuihin. Laadukkaat maalit ja oikeanlaiset menetelmät ovat avainasemassa kestävän pinnan toteutuksessa. Hyvät pohjatyöt varmistavat, että lopputuloksena on viimeistely jälki.

Valaistusratkaisut sisälle ja ulos 

Toteutamme valaistus­palvelut avaimet käteen -periaatteella. Saat meiltä valaistus­suunnittelun, valaistus­asennukset sekä huollot. Hyvä valaistus on kaiken a ja o, niin kotona kuin työpaikalla. Nykyaikaisilla valaistus­ratkaisuilla lisäät työpaikkasi turvallisuutta ja teet kodin tiloista entistä viihtyisämmän. Usein riittävä valaistus myös monipuolistaa tilojen käyttötarkoitusta, kun tiloja päästään hyödyntämään mihin vuorokauden aikaan tahansa mahdollisimman tehokkaasti.  Sisätilojen lisäksi meiltä saat myös pihavalaistukset, aina kaivuutöistä alkaen. Meiltä saat muita sähköasennuksia.

Piharakentaminen – kaikki aina terassista viherrakentamiseen

Haaveiletko omasta terassista tai kaipaako pihamaasi kaivinkonetta? Meiltä löydät koneet ja tekijät.